Voedingsschema aanvragen

Voedingsschema

Wil jij graag wat aan je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen een boost geven? Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Of je nu wilt afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel.

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden en diëten, waarbij je veel te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, heeft geen nut. Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen? Laat dan een persoonlijk voedingsschema op maat samenstellen door ons!

Een persoonlijk voedingsschema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten

Wat je kan verwachten:
– Op maat gemaakt voedingsschema
– Berekenen aantal kcal (rustmetabolisme & behoefte)
– Rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen
– Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden)
– Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen

Voor slechts €35,00 krijg jij een persoonlijk voedingsschema dat compleet is afgestemd op wat JIJ nodig hebt. Dit eetschema op maat helpt jou bij het bereiken van het lichaam dat jij wilt.

LET OP: wij maken geen schema’s voor mensen die graag een speciaal dieet willen (bijv. glutenvrij, koolhydraatarm). Daarvoor adviseren we je om een specialist op dat gebied op te zoeken! We maken enkel basisschema’s met normale voeding!

Vul de gegevens hiernaast in en ontvang binnen 3 werkdagen jouw eigen persoonlijke voedingsschema! Betalen gaat gemakkelijk via iDeal.

  • Prijs: 35,00 €