Wil jij graag wat aan je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen een boost geven? Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Of je nu wilt afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel.

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden en diëten, waarbij je veel te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, heeft geen nut. Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen? Wij kunnen je daarbij helpen met een op maat gemaakt plan.

We maken een persoonlijk voedingsplan die helemaal op maat gemaakt is voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten. Naast het maken van een plan, blijven we je uiteraard intensief begeleiden zodat we zeker weten dat je jouw resultaat gaat behalen!

Intake + beginmeting

We nemen een uitgebreide intake met je af, waarbij we duidelijk ingaan op jouw doelstelling. Uiteraard wordt er ook een beginmeting afgenomen zodat we goed in kaart hebben hoe je er op dat moment voor staat en waar je naar toe wil. Je kiest zelf hoelang de duur van het traject (per maand opzegbaar).

Voedingsplan op maat

Na de intake gaan we meteen aan de slag om een voedingsplan op maat te maken. Zo berekenen we je caloriebehoefte, maar ook hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je nodig hebt per dag. Uiteraard houden we rekening met jouw leefsituatie zodat het plan makkelijk vol te houden is.

Wekelijkse check-up

Elke week hebben we een check-up. De check-up kan telefonisch, maar ook per mail. We geven jou altijd de belangrijkste informatie over voeding, zodat je voor altijd een balans hierin kan vinden en dus niet terugvalt.

Maandelijkse tussenmetingen

Omdat we je progressie zo goed mogelijk in kaart willen brengen kom je elke maand langs voor een tussenmeting. Op basis van deze gegevens kunnen we eventueel het voedingsplan iets bijstellen, zodat je resultaat blijft boeken!

Inclusief afvalcursus!

We hebben ook een afvalcursus gemaakt waarbij we alle belangrijkste informatie uitleggen over afvallen. Per week ontvang je een mail met een specifiek onderwerp die we behandelen.

Aangepaste plannen zijn ook mogelijk!

Voedingsplannen voor mensen die graag een aangepast plan willen (bijv. glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch enz). Daarvoor is in overleg ook veel mogelijk. Neem gerust contact op!

Aanmelden!