Nadesja Fijn

Mijn naam is Nadesja, ik ben 26 jaar en ik werk sinds afgelopen zomer bij Bootcamp Oldebroek. Al vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid in de sportwereld. Als vierjarige was ik al te vinden in de gymzaal, waar ik zo’n 15 jaar te vinden was als turnster. Daarnaast heb ik zo’n 10 jaar gewerkt als turn trainster, eerst als assistent en later als hoofdtrainer. Hierna heb ik 2,5 jaar gewerkt in een sportschool en heb ik meerdere opleidingen gevolgd tot Personal Trainer (gespecialiseerd in trainingmethoden, voeding en blessures verhelpen). Het lesgeven doe ik dus al een geruime tijd!

Daarnaast studeer ik momenteel de Master Sport en Prestatiepsychologie in Amsterdam. Hier leer ik vooral over het mentale gedeelte van presteren in zowel sport, als andere gebieden. Ik ben laaiend enthousiast over mijn opleiding, dus mocht je aanlopen tegen iets dat prestatie vereist (Prestatieangst, het niet behalen van doelen, het missen van plezier in sport, noem maar op), stel mij gerust vragen!

Mocht je lessen bij mij (gaan) volgen, weet dan dat plezier in trainen bij mij voorop staat. Natuurlijk komen jullie allemaal met jullie eigen doelen waaraan je wil werken, maar zonder plezier wordt dat een stuk lastiger! En trainen met plezier hoeft niet te betekenen dat we niet hard trainen 😉, dat doen we zeker! Maximaal trainen, met plezier!

Een paar leuke feitjes om mij wat persoonlijker te leren kennen:
Ik heb een papegaai die de oren van mijn hoofd kletst.
Ik ga het liefst naar zoveel mogelijk concerten.
Ik ben enorm fan van activiteiten zoals obstacle runs, parachutespringen, bungeejumpen, paragliden en duiken.
Bij mijn vrienden en vriendinnen sta ik bekend als degene die altijd enthousiast en energiek is en altijd in is voor spontane tripjes en uitjes.