Max van der Steeg

Inmiddels zullen de meesten deze Zwollenaar al wel een keer gezien hebben en ook aardig wat zullen training van mij gekregen hebben in de 2,5 jaar die ik nu actief ben bij Bootcamp Oldebroek. In juni 2020 ben ik begonnen. Op maandagavond geef ik altijd 4 groepslessen HIIT, Circuit, Boksen, circuit & kickboksen. Vrijdag is een mix tussen personal training en groepslessen. Vorig jaar heb ik een opleiding over voeding gevolgd en ben ik ook bezig met voedingscoaching.

Na mijn opleiding Sport & Bewegen Bewegingsagogie heb ik een paar winters snowboardles gegeven in Oostenrijk. Na deze mooie periode wilde ik graag meer vastigheid opbouwen in NL. Ik heb toen mijn Fitnesstrainer diploma gehaald.

Bootcamp Oldebroek is voor mij een hele goede keuze geweest om mijn kennis en ervaring over veel verschillende soorten training en voeding te verbreden.
Daarnaast vind ik het fijn om afwisseling te hebben in mijn werk en combineer ik het training geven met een baan als monteur bij Scania in Zwolle. Ik werk daar 3 dagen in de week met veel plezier. Op deze manier heb ik veel tijd om training te geven, mijn kennis over sport en voeding te verbreden, zelf te trainen en mijn passie voor motorrijden te onderhouden. Ik rijd vanaf mijn 18e motor en sinds afgelopen jaar geef ik ook motor, bochten en circuit-trainingen op circuit Lelystad en Assen.

Als ik terugkijk heb ik altijd een sportief en actief leven gehad. Als kleine jongen heb ik van een paar sporten geproefd en ben ik doorgegaan met wedstrijdzwemmen. Ik trainde 3 of 4 keer in de week. Zwemmen was echt mijn passie en ik deed het goed op de Nederlandse kampioenschappen. In mijn vrije tijd was ik altijd veel aan het skateboarden en inlineskaten. Op mijn 18e ben ik met wedstrijdzwemmen gestopt en begon ik met fitness. Vanaf dat moment tot nu ben ik veel bezig met fitness, kickbox, crossfit, snowboarden, wakeboarden en motorrijden.

Ik geniet er van om bij Bootcamp Oldebroek te werken. Ik hoop dit nog een lange tijd te kunnen combineren met mijn leven in Zwolle. Ik wil mij blijven ontwikkelen en mijn kennis blijven verbreden over sport, training en voeding en er zo lang mogelijk mee bezig blijven!