Kenneth van Dorp

Voor de meesten zal ik waarschijnlijk wel een bekend gezicht zijn. 7 jaar geleden ben ik begonnen met Bootcamp Oldebroek. Ik ben het eigenlijk voor de lol begonnen, waarbij ik aan 3 vrienden een training gaf op vrijdagavond. Daarnaast werkte ik met veel plezier in een sportschool waar ik vanuit mijn stage was gebleven. Uiteindelijk is deze hobby mijn full-time baan geworden en hebben inmiddels al honderden mensen uit deze regio de weg naar onze mooie accommodatie kunnen vinden de afgelopen jaren.

Ik deed tot mijn 20e aan wielrennen, waarbij ik zelfs internationale wedstrijden heb mogen rijden tussen jongens die nu profwielrenner zijn geworden. Ik kon redelijk meekomen en reed zo nu en dan leuk mee voor de prijzen. Door een zwaar ongeluk in een wedstrijd in België, waarbij ik met mijn gezicht een betonnen obstakel heb geraakt op hoge snelheid, besloot ik te stoppen met wielrennen en mij te focussen op andere dingen in het leven. De lol was ervan af en ik zocht een nieuwe uitdaging.

Passie voor sport is er dus altijd geweest. Die gedrevenheid en discipline vanuit het wielrennen gebruik ik nu met het ondernemen. Ik zie dat ook een beetje als topsport haha. Zonder dat ongeluk had ik (waarschijnlijk) niet de stap gezet om Bootcamp Oldebroek op te zetten. Ik kijk er dan ook niet met een negatief gevoel op terug.

Mijn visie is om met Bootcamp Oldebroek het sporten op een leuke, unieke en vooral toegankelijke manier aan te bieden voor elk niveau. Ik ben ook heel trots op de accommodatie die er in de afgelopen jaren is ontstaan. Een uniek concept wat je niet vaak ziet. En dat gewoon in het prachtige Oldebroek! 😊

Vanwege de enorme groei afgelopen jaren, kan ik helaas niet altijd meer aanwezig zijn op de bootcamp, maar samen met mijn team van in totaal 11 trainers staan we dagelijks voor jullie klaar!