Jerre Tiemens

Een aantal van jullie hebben misschien al wel een training van mij gehad. Op de maandag ochtend/middag en donderdag avond zal je me met veel enthousiasme voor de groep zien staan.
Ik ben Jerre, 18 jaar, wonende in Wezep. Op dit moment zit ik in het examenjaar Sport en Bewegings coördinator niveau 4. Naast Bootcamp Oldebroek ben ik natuurlijk ook op een aantal andere plekken te vinden. In de Zomer sta ik met een grote glimlach als waterski/wakeboard instructeur achter de waterskibaan in Emst. Ook zoek ik in de zomer graag de golven op om aan de Nederlandse en Franse kust met mijn surfplank het water op te gaan. In de winter ben ik druk met het maken en monteren van staalconstructies. Hiernaast ben in vaak op de pistes in Oostenrijk te vinden, om zowel zelf te skiën als ski les te geven. Ik volg dan ook een keuzedeel vanuit mijn opleiding om gediplomeerd Oostenrijks/Duits ski leraar te worden. In het voorjaar van 2023 zul je mij wat minder zien bij de trainingen aangezien ik 5 weken in Oostenrijk ben voor dit keuzedeel.

Sinds mijn 14e ben ik actief bezig in de krachtsport. Ik ben begonnen met reguliere fitness. Ik merkte al snel dat ik graag train op oefening specifieke technieken/kracht. Hierdoor heb ik een poosje powerliften gemixt met calisthenics. Uiteindelijk merkte ik dat ik calisthenics leuker vond dan met gewichten bezig zijn. Nu train ik dus graag op eigen lichaam gewicht, zowel aan de pull up bar, parallettes of turn ringen. Denk bijvoorbeeld aan pull-ups, muscle-ups, handstand push-ups en ring dip/push-ups. Af en toe vind ik het daarentegen zeker leuk om reguliere fitness oefeningen in mijn training te doen.
Vanaf februari zul je me op de maandag, woensdag en vrijdag vinden bij de Bootcamp. Ik hoop dat ik jullie komend jaar intensieve maar vooral leuke en gezellige lessen kan bieden. Plezier in de training staat bij mij voorop. Naar mijn mening is plezier de sleutel tot consistent sporten.

Persoonlijk haal ik erg veel energie en plezier uit training/les geven aan groepen en individuen. Dit doe ik zoals u heeft gezien graag in verschillende sporten. Progressie op zowel oefening technisch en fysiek gebied is dan ook het gene wat mij enthousiast maakt.