REVIEWS

Nadat mijn vrouw PT heeft bij Bootcamp Oldebroek mij ook aangemeld voor het 12 weken programma.

Na veel verschillende vormen van sport en het veranderen van de lifestyle geprobeerd te hebben is dit voor mij de ideale methode. Goede begeleiding ook tijdens de corona stop. Leuke trainers afwisselende trainingen en geschikt voor elk niveau. Er heerst een goede sfeer tijdens de trainingen. Het inzicht in voeding en vooral het gebruik van normale producten in de voedingschema's maakt het dat deze manier voor mij werkt.

Ik blijf nog met plezier sporten bij Bootcamp Oldebroek!

Ronald Voorn

Van een dosis onzekerheid tot zo veel meer zelfvertrouwen. Van noodzakelijk kwaad, tot het sporten met zo veel plezier. Super voor elkaar, een plek om op eigen niveau te sporten, een plek waar je jezelf kan en mag zijn. Een fijn team van trainers, grote diversiteit aan lessen met voor ieder wat wils. Kortom geen excuses om niet te sporten!

Alina Bruijnes

Bij mijn laatste kering (PPMO) van de brandweer zei de Arboarts, hoewel je voor de keuring glansrijk bent geslaagd is het wel zo dat je 20 kilo te zwaar bent. De beste man had natuur helemaal gelijk. De knop moest om maar hoe? Zelf aan de slag? 3 maand later 1,5 kilo lichter. Hmm

Toen oriënteren op wat ik wilde. Ik kwam uit op de PT training van Bootcamp Oldebroek. Vol goede moed aan de slag. 12 juli de eerste intake. 30 oktober de laatste PT training. Een mooie pittige periode van sporten, lijnen en veranderen van de mindset. Maar het was het allemaal waard en ga nu door bij bootcamp Oldebroek op eigen kracht.

PT training is echt aan te bevelen. Gevarieerd sporten en een gedegen voedingsadvies. Daarnaast is het gewoon heel gemoedelijk en gezellig. En na het zwoegen en zweten kreeg ik dit als resultaat:
- 15 kilo met een vermindering van het viscerale vetniveau van 15 naar 10

Basis krachttesten:
Wall Sitt van 1:15 naar 4:02 min.
Plank van 1:15 naar 2:35
Flex Hang TRX van 1:07 naar 2:40
Push-Up (semi) van 24 naar 41 keer
400 sprint van 2:08 naar 1:45 min.

Wil je dus afvallen en/of fit worden? Bootcamp Oldebroek!

Anthonie Bosman
Bernice Holster

Wil jij ons helpen?

Deel je mening over Bootcamp Oldebroek. Daar verbeteren wij onze dienstverlening mee en help je ons direct aan een beetje naamsbekendheid.