REVIEWS

Personal Trainingen

Na 12 weken personal trainingen kan ik goed verschil merken, je wordt goed begeleid en kunt er met al je vragen terecht, je krijg voedingschema op je eigen wensen afgestemd, goed geregeld dus... je krijgt goede uitleg bij je sporten, maar vooral alles op je eigen tempo en niveau , dus wil je in een korte tijd weer fit voelen is het zeker aan te raden!!

Henk
💪🏼

Net begonnen met bootcampen! Heerlijk vind ik het! En Kenneth doet het echt leuk! Persoonlijk, goeie motivator, leuke variatie en een lekkere beat altijd aanwezig!

Maaike
Feedback

Ik vind de bootcamp lessen super. Ik vond het erg irritant dat de lessen snel vol zaten en nu je maar 3 dagen van te voren aan kan aanmelden heb ik wel het idee dat het meer kansen bied voor iedereen.
Van de week boxen voor het eerst gedaan. Erg leuk ook! Ik zou dit graag ter afwisseling af en toe ook eens zien op de dinsdag en donderdagavond. Niet voor vast maar ter afwisseling. De lessen zijn variabel genoeg met les inhoud. Ga zo door! 🙂

Cornelia
Marleen

Bootcamp Oldebroek maakt buiten sporten super leuk! Er is veel afwisseling bij de trainingen, van werken aan je conditie tot krachttraining, noem maar op!
Het is echt de beste manier om fit te worden, daarbij verveelt het nooit en ik denk dat dat echt een pluspunt is. Ik ga met plezier sporten!

Jonker
Leuke manier van sporten

Wil je meer gaan bewegen en zie je op om ermee te gaan beginnen dan moet je een proefles nemen bij bootcamp. Bootcamp is sporten op een leuke en gezellige manier. Met zeer afwisselende lessen. Je kunt sporten op je eigen niveau en kenneth probeert je naar een hoger niveau te brengen. Door sporten in wisselende groepen is het ook elke keer weer een gezellig sportuurtje. Je leert veel mensen kennen en iedereen sport op eigen niveau. Wat wil je nog meer sporten /bewegen op een afwisselen en gezellig manier met heel veel andere mensen!!!

Jenny mostert
Heerlijk buiten sporten!

Heerlijk buiten sporten op je eigen niveau onder begeleiding van een leuke en gedreven coach die passie voor zijn werk heeft, dit stimuleert jou om tot het uiterste te gaan. Niks moet en alles mag. Ga zo door Kenneth ik kom met plezier elke week sporten.

Rianne Visser
Dé leukste sport

Altijd leuke en afwisselende lessen! Gezellig in groepsverband, maar wel op je eigen niveau. Ik ga nu met plezier én lekker in de buitenlucht sporten. O ja, en opdrukken kan ik nu ook 🙂

Hilga Nagelhout
Zeer variabel in lesvorm en oefeningen

Zeer variabel in lesvorm en oefeningen, waardoor geen één week hetzelfde is! De variëteit aan lesvormen (boxingbootcamp, zwaar- & beginners bootcamp) bieden de mogelijkheid om iedere week weer net even wat anders te doen. Tevens is Bootcamp Oldebroek continue bezig om nieuwe lessen aan te bieden en om uit te breiden in zowel oefeningen (hetzij door aanschaf materialen) als locatie (toekomstige vaste sportaccomodatie). Bijkomstig worden de lessen op een enthousiaste, persoonlijke en gedreven manier gegeven. Kortom een zeer prettige manier van sporten als je dus goed fit wilt blijven en geen repeterende oefeningen wilt doen!

Hermen v.d. Schootbrugge

Wil jij ons helpen?

Deel je mening over Bootcamp Oldebroek. Daar verbeteren wij onze dienstverlening mee en help je ons direct aan een beetje naamsbekendheid.