Reguliere Bootcamp

Kracht, conditie, afvallen: resultaten behaal je hier

Bootcamp Oldebroek staat voor resultaat! Bij de reguliere Bootcamp zul je snel je kracht en conditie verbeteren en je vetverbranding stimuleren. Vergeet het zwoegen in de muffe sportschool, of het in je eentje hardlopen en kom sporten in een gemotiveerde groep in de frisse buitenlucht.

In de reguliere Bootcamp gaat het er net wat sneller en zwaarder aan toe dan bij de beginners Bootcamp. De reguliere Bootcamp is uitstekend geschikt voor bijna alle sportievelingen. Ben jij al een beetje bekend met fitness en zeggen de termen squat, lunge, push-up en core je wat? Dan is de reguliere Bootcamp de juiste keus! Zijn deze termen nieuw voor je? Dan raden wij je aan om te starten met de Beginners Bootcamp om de techniek onder de knie te krijgen. Je kunt op ieder moment doorstromen naar de Reguliere Bootcamp.

Je bouwt individueel en in teamverband aan je conditie door intervaltraining, spierversterkende oefeningen en spelvormen. Je krijgt meer conditie, kracht, souplesse en explosiviteit en geloof ons, je wilt alleen nog maar meer. Zo bereik je snel resultaat, of je doel nu meer kracht is, een betere conditie of een paar kilo’s afvallen.

 

DSC_0885
DSC_0850