Personal Training

Personal Training

Sport u liever niet in een groep, dan is personal training misschien wel wat voor u! Met een personal trainer gaat u zelfstandig of met z’n 2’en (duo training) aan de slag!

Als u kiest voor een personal trainer, dan brengt dat heel wat voordelen met zich mee. U krijgt een uitgebreide intake, waar gekeken wordt naar u als persoon, uw motivatie en wat u kan verwachten. Op basis van die intake, starten we met wat testen en metingen. Vanuit die resultaten wordt er een geheel op maat gemaakt traject gemaakt. Alle trainingen zijn afgestemd op u!

U traint altijd op afspraak en onder professionele begeleiding. U zult er nooit alleen voor staan. U wordt niet alleen begeleid met de trainingen, maar ook met uw eetpatroon en andere dagelijkse beweegactiviteiten, waardoor u gegarandeerd resultaat boekt. De resultaten die u boekt, worden genoteerd in een persoonlijk logboek. In dit logboek worden alle gegevens bewaard. Wanneer het traject erop zit, eindigen we met een evaluatie.

Wij bieden verschillende PT-pakketten & Duo-pakketten aan. Dit varieert van 5 trainingen, tot 10 trainingen per pakket. Ook heeft u nog de mogelijkheid om te kiezen uit een training van 30 of 60 minuten.

Standaard vinden alle personal & duo trainingen buiten plaats. Indien u liever binnen traint, is dit in overleg ook mogelijk.

Wilt u meer weten over de tarieven, of wilt u een gratis proeftraining aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ptttt