Krachttraining

Krachttraining is populairder dan ooit. Bijna iedereen heeft het wel eens gedaan, of doet het op dit moment! Ook logisch, want het is bewezen dat krachttraining een zeer positieve invloed heeft op je spieren, botten, pezen en metabolisme.

Toch schrikt het ook veel mensen nog af, omdat er helaas vaak wordt gedacht dat je door krachttraining enorm breed wordt en dat willen veel mensen natuurlijk niet. Gelukkig is dit NIET het geval, want daar komt het stukje voeding dan bij kijken. Uiteraard ontwikkel je in deze training wel meer spiermassa dan in andere trainingen. Het voordeel hiervan is, is dat je metabolisme stijgt en je dus meer energie kan innemen op een dag, zonder dat je aankomt in vetmassa!

We trainen op een veilige en verantwoordelijke manier, waarbij we veel gebruik maken van halters, dumbells, ketllebells, TRX’en, maar ook zeker je eigen lichaamsgewicht!

We richten ons voornamelijk op de ‘basis’ oefeningen, zoals squats, deadlifts, bankdrukken, overhead press en pull-ups. Dit noemen ze ook wel compound oefeningen (samengestelde oefeningen), waarbij je enorm veel spieren tegelijk aanspreekt en je metabolisme een boost krijgt!

Je zult al snel merken dat je meer kracht ontwikkelt en je strakker in je vel gaat zitten!