Voedingsschema

Wil jij graag wat aan je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen een boost geven? Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Of je nu wilt afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel.

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden en diëten, waarbij je veel te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, heeft geen nut. Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen? Laat dan een persoonlijk voedingsschema op maat samenstellen door ons!

Een persoonlijk voedingsschema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten

Wat je kan verwachten:

  • Op maat gemaakt voedingsschema voor €15,-
  • Berekenen aantal kcal (rustmetabolisme & behoefte)
  • Rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen
  • Extra tips die je zouden kunnen helpen
  • Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden)

LET OP: wij maken geen schema’s voor mensen die graag een speciaal dieet willen (bijv. glutenvrij, koolhydraatarm). Daarvoor adviseren we je om een specialist op dat gebied op te zoeken! We maken enkel basisschema’s met normale voeding!

Klik op ‘online voedingsschema’ en ontvang binnen 3 werkdagen jouw eigen persoonlijke voedingsschema via de mail! Betalen gaat gemakkelijk via iDeal.

Wij bieden ook voedingsschema’s aan inclusief een volledige bodyscan (metingen). Hiervoor betaal je €25,- Klik op ‘voedingsschema + Bodyscan’ als je voorkeur hier naar uit gaat.