Aanbod voor bedrijven / organisaties

Eenmalige clinic

Wij kunnen u een eenmalige clinic/workshop aanbieden als teambuildingactiviteit. Op een sportieve en leuke manier bent u samen met collega’s of teamgenoten bezig.

Met een vitaliteitsprogramma bied u uw personeel de juiste ondersteuning die zij nodig hebben om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Zo wordt hun levensstijl onder de loep genomen, waarbij gezonde voeding, voldoende beweging en het reduceren van stress centraal staan. Er wordt gekeken welke aspecten verbeterd of aangepast kunnen worden, om zo het algehele welzijn van je personeel – op de lange en korte termijn – te verbeteren. Al onze vitaliteitsprogramma’s worden afgestemd op uw wensen en worden persoonlijk op maat gemaakt. Dus u bepaalt zelf hoelang het traject duurt, welke type trainingen de voorkeur naar uit gaat, hoe vaak per week en of er eventueel nog extra opties bij komen zoals een lezing over voeding en voedingsadvies voor elke deelnemer. Alles is mogelijk!

Indien u als bedrijf interesse heeft in ons aanbod dan kunt u contact met ons opnemen door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen